ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αιτήματα της Ενωσης Λιμενικών υπόψη του Δημάρχου Σκιάθου

αιτήματα-της-ενωσης-λιμενικών-υπόψη-τ-183024

Συνάντηση της Ενωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος με το Δήμαρχου Σκιάθου, Θεόδωρου Τζούμα πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η συνεργασία της Ένωσης με τον Δήμο Σκιάθου προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών στους λιμενικούς, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης σε ένα από τα νησιά της χώρας που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση.

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο Σκιάθου τέθηκε στη συζήτηση η μείωση των δημοτικών τελών στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. , η μέριμνα για δωρεάν μετακίνηση των λιμενικών και των οικογενειών τους με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα νησιά των Β. Σποράδων, η ενεργοποίηση διάταξης οικονομικής ενίσχυσης των υπηρετούντων στο νησί και η δυνατότητα εύρεσης καταλυμάτων ώστε να τους παρέχεται δωρεάν στέγαση.

Από τη πλευρά του ο Δήμαρχος Σκιάθου ήταν θετικός στις προτάσεις της Ενωσης και η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στο τρόπο που καθίσταται δυνατή η ικανοποίηση των αιτημάτων, καθώς επιθυμεί να αναγνωριστεί και έμπρακτα η προσφορά των λιμενικών τόσο στην ασφάλεια των πολιτών όσο και στη παροχή βοήθειας στον τουρισμό.

«Το προσεχές χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση με το Δήμαρχο Σκιάθου ευελπιστώντας να έχουμε καταλήξει σε αποτέλεσμα για κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν», υπογραμμίστηκε από την Διοίκηση της Ενωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου