ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ενδιαφέρον των Σέρβων τουριστών για την Αλόννησο

ενδιαφέρον-των-σέρβων-τουριστών-για-τ-185505

Την ισχυρή προτίμηση των Σέρβων Τουριστών στην Ελλάδα, τη Μαγνησία και τις Σποράδες ειδικότερα, επιχείρησε να αξιοποιήσει ο Δήμος Αλοννήσου μέσα από την οργανωμένη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFT 2020» που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι, το διάστημα 20-23 Φεβρουαρίου.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αλοννήσου και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κ. Αγγελική Μαλαματένιου έδωσε το «παρών» όλες τις ημέρες της έκθεσης για λογαριασμό του προορισμού στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντός του εκθεσιακού χώρου του ΕΟΤ, πραγματοποιώντας προγραμματισμένα επαγγελματικά ραντεβού με εκπροσώπους έγκριτων ΜΜΕ, social media και τουριστικών πρακτορείων.

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με την πολύτιμη βοήθεια διερμηνέα της Περιφέρειας που ήταν και γνώστης των Σποράδων η κα Μαλαματένιου ενημέρωσε τόσο το ταξιδιωτικό κοινό, όσο και τους επαγγελματίες σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει ο προορισμός.

Το έντονο ενδιαφέρον των Σέρβων τουριστών για την Αλόννησο διαπιστώθηκε και από τους επισκέπτες του περιπτέρου που ήδη είχαν επισκεφτεί το νησί κατά το παρελθόν και έσπευσαν να μοιραστούν το ενθουσιασμό τους, με την εκπρόσωπο του προορισμού.

Την έκθεση επισκέφθηκαν κορυφαία στελέχη και μέλη της κυβέρνησης, της βουλής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνος Νούσιος. «Δίνουμε το στίγμα μας στοχευμένα και οργανωμένα σε εύρος αγορών ενδιαφέροντος του εξωτερικού, με την προοπτική εδραίωσης και επέκτασης του μεριδίου μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης αναφερόμενος στη συμμετοχή στην καθιερωμένη έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου, που ενισχύθηκε σε επίπεδο προετοιμασίας και με τη βοήθεια της εταιρίας συμβούλων του Δήμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου