ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Νέα διάκριση του Skiathos Palace

νέα-διάκριση-του-skiathos-palace-187796

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Σκιάθου έλαβε για μία ακόμη φορά τη χρυσή πιστοποίηση Travelife

Μία ακόμη χρυσή διεθνή διάκριση, συνώνυμη του Travelife, απέσπασε το εμβληματικό ξενοδοχείο της Σκιάθου Skiathos Palace, γεγονός που πιστοποιεί την εξαιρετική του παρουσία σε όλους τους τομείς. Με επίκεντρο τη διασφάλιση της ποιότητας σε επίπεδο περιβάλλοντος, σύνδεσης με την τοπική κοινωνία, βελτίωσης των κοινωνικών επιπτώσεων για τους κατοίκους και την κοινωνία της Σκιάθου, το ευρύ πεδίο δράσης του ξενοδοχείου αποδίδει τα μέγιστα, όπως πιστοποιείται, εξάλλου, από τη χρυσή διεθνή πιστοποίηση που απένειμε για μία ακόμη χρονιά το Πρότυπο Συμβούλιο του Παγκόσμιου Αειφόρου Τουρισμού.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η συγκεκριμένη διάκριση προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το διεθνές οικολογικό βραβείο Green key που δίνεται μετά από την αξιολόγηση της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης, σε συγκεκριμένα οικολογικά κριτήρια και απαιτήσεις.

Παράλληλα το ξενοδοχείο Skiathos Palace συγκαταλέγεται στα 100 πρώτα σε όλη την Ελλάδα που έλαβαν τη χρυσή διάκριση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, για το «Ελληνικό Πρωινό», μια ακόμη μεγάλη επιβράβευση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει, αξιοποιώντας τα τοπικά προϊόντα της Σκιάθου, των Βορείων Σποράδων και της Θεσσαλίας ευρύτερα.

Εχοντας εγγράψει στο βιογραφικό του πληθώρα διακρίσεων, το Skiathos Palace προωθεί και συμμετέχει ενεργά στην κοινή προσπάθεια εξάλειψης των κακών επιπτώσεων στο περιβάλλον, υιοθετώντας καινοτόμες οικολογικές πρακτικές, δράσεις που αποβαίνουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, διαμορφώνοντας, παράλληλα, ένα περιβάλλον ασφαλές και φιλικό για τους εργαζόμενους.

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου και το έμψυχο δυναμικό ενώνουν τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια που μεταφράζεται σε άριστες προδιαγραφές σε όλα τα επίπεδα και τα πεδία, με καλύτερες επιπτώσεις στο περιβάλλον, την κοινωνία, τους εργαζόμενους και φροντίδα για τα έμβια όντα, όπως τα προστατευόμενα ήδη που ζουν στη λίμνη των Κουκουναριών.

Το σύστημα Travelife για ξενοδοχεία υποστηρίζει τα καταλύματα με γνώσεις και με τα μέσα για να βελτιώσουν τη βιωσιμότητά τους, ενώ ηγετικές επιχειρήσεις διοργάνωσης οργανωμένων ταξιδιών, όπως η TUI, η Thomas Cook, η Virgin Holidays και η Kuoni, το εφαρμόζουν ήδη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου