Στοχευμένη προβολή της Αλοννήσου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-02-19, 14:28:46
Στοχευμένη προβολή της Αλοννήσου

Παρουσία του Δήμου στην έκθεση ΙΜΤΜ και σε work shop στο Ισραήλ

 

Στην IMTM 2020, τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Τελ Αβίβ, συμμετείχε ο Δήμος Αλοννήσου, στο stand της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο περίπτερο του ΕΟΤ, με στόχο το άνοιγμα και την πρώτη γνωριμία με την ανερχόμενη ταξιδιωτική αγορά του Ισραήλ.

 Ο προορισμός εκπροσωπήθηκε από το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κώστα Ευσταθίου που είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει εκτενώς την Αλόννησο σε επιλεγμένους δημοσιογράφους και bloggers που εξειδικεύονται σε διαφορετικές ομάδες ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων.

Την επόμενη ημέρα, μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο κ. Ευσταθίου συμμετείχε σε B2B work shop που οργανώθηκε από τον ΕΟΤ με την ευγενική υποστήριξη της Aegean Airlines και στο οποίο δεκάδες επαγγελματίες, τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι φορέων του Ισραήλ έλαβαν μέρος για τεχνοκρατικές συναντήσεις με την ελληνική πλευρά.

«Με αφετηρία την απευθείας σύνδεση ανάμεσα στην εν λόγω αγορά και το διεθνές αεροδρόμιο της Σκιάθου, διαφαίνεται από τις επαφές μας πως η Αλόννησος διαθέτει τα εφόδια για να συμπληρώσει και να εξελίξει ιδανικά την εμπειρία του ποιοτικού Ισραηλινού ταξιδιώτη στις διακοπές του σε Ελλάδα και Σποράδες. Σκοπός μας είναι να αξιοποιήσουμε τη θετική εντύπωση που δημιουργήσαμε και τις διασυνδέσεις που επιτύχαμε για νέες δράσεις στο μέλλον», δήλωσε αναφορικά με το πνεύμα της συμμετοχής του Δήμου στην έκθεση, ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=