ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προσωρινή αλλαγή ρότας για τον «Πρωτέα»

προσωρινή-αλλαγή-ρότας-για-τον-πρωτέ-201737

Το πλοίο θα εξυπηρετεί τη γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης για έναν μήνα

Σε διαφορετική κατεύθυνση αναμένεται να στρέψει προσωρινά το πηδάλιο, πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα, ο καπετάνιος του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτέας», προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της ακτοπλοϊκής γραμμής Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης.

Το πλοίο συνεχίζει, στο μεταξύ, κανονικά τα δρομολόγιά του στην γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων, μέχρις ότου δοθεί το σήμα για προσωρινή αλλαγή πλεύσης, με τον επιβατηγό – οχηματαγωγό «Εξπρές Σκιάθος» να αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση της ίδιας ακτοπλοϊκής γραμμής.

Η αλλαγή πλεύσης του «Πρωτέα» στη γραμμή του Βορείου Αιγαίου γίνεται σε αντικατάσταση του επιβατηγού – οχηματαγωγού «Αδαμάντιος Κοραής», το οποίο οδεύει προς τον καθιερωμένο ετήσιο έλεγχο. Μόλις ολοκληρωθούν οι τεχνικές εργασίες και το «Αδαμάντιος Κοραής» επανέλθει στη γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης, ο «Πρωτέας» θα επανέλθει στα προγραμματισμένα δρομολόγιά του σε Βόλο και Βόρειες Σποράδες.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον καπετάνιο του πλοίου Γιώργο Αντωνίου, ο οποίος ανέφερε, πάντως, ότι δεν είναι ακόμη γνωστή η ημερομηνία της προσωρινής έναρξης δρομολογίων στη γραμμή του Βορείου Αιγαίου, με το πλοίο να συνεχίζει την πλεύση στο λιμάνι του Βόλου και τα νησιά των Βορείων Σποράδων, μέχρι νεωτέρας.

Σε ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρίας, υπογραμμίζεται, εξάλλου, ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η προσωρινή δρομολόγηση του πλοίου σε άλλη γραμμή.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου