ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διάχυτη ικανοποίηση για την ανανέωση του εξοπλισμού του «Καισάριος Δαπόντες»

διάχυτη-ικανοποίηση-για-την-ανανέωση-213835

Μια νέα περίοδος έχει ξεκινήσει για την εκπαιδευτική και μορφωτική προσπάθεια στο Γυμνάσιο Σκοπέλου «Καισάριος Δαπόντες» μετά τον εμπλουτισμό και την ανανέωση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του, όσον αφορά το εργαστήριο Πληροφορικής αλλά και τον εξοπλισμό όλων των μαθητικών αιθουσών του.

Ο νέος εξοπλισμός, αφορά στην πλήρη ανανέωση του εργαστηρίου Πληροφορικής, με δέκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές μαζί με τα περιφερειακά τους στοιχεία, αξίας δύο χιλιάδων τριακοσίων ευρώ και εξασφαλίστηκε χάριν της ευγενικής δωρεάς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου – ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Σκοπέλου και της πρόσφατης αποδοχής του από την Σχολική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου.

Η Διεύθυνση του σχολείου όσο και οι υπηρετούντες καθηγητές ευχαριστούν τον Σύλλογο για την δωρεά αυτή.

Εκτός όμως από την ευεργετική δωρεά των γονέων, η ποιότητα των παρεχομένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών μέσα σε όλες τις αίθουσες του Γυμνασίου, ενισχύθηκε τα μέγιστα με τον εξοπλισμό τους με προτζέκτορες που συνδέονται με σταθερούς σε κάθε αίθουσα υπολογιστές, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα χρήσης φορητού λάπτοπ και φυσικά υποστήριξη από το διαδίκτυο σε όλες τις αίθουσες ανά πάσα στιγμή.

«Για άλλη μια φορά λοιπόν ευχαριστούμε για την εξασφάλιση του υλικού αυτού, που ισοδυναμεί με την τοποθέτηση διαδραστικών πινάκων σε όλες τις αίθουσες και που έγινε με την χρηματοδότηση του Δήμου Σκοπέλου, επί της Δημαρχίας του κου Βασιλούδη Χρήστου, μέσω της Σχολικής Επιτροπής με Πρόεδρο τον κ. Πανταζή Σκλάβο, ο οποίος εξακολουθεί να είναι και τώρα Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής», σημειώνει η Διευθύντρια του Σχολείου Κυριακή Θεοδώρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου