ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ενδιαφέρον του σεΐχη του Κατάρ για τη Σκιάθο

ενδιαφέρον-του-σεΐχη-του-κατάρ-για-τη-σ-221140

Ορατό το ενδεχόμενο να αναγείρει υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί

Ενδιαφέρουσες προοπτικές ανοίγονται για τη Σκιάθο με επίκεντρο την αγάπη του σεΐχη του Κατάρ Hamad Bin Jassim Bin Jabor Al Thani για το νησί του Παπαδιαμάντη και το ενδεχόμενο της δημιουργίας υπερπολυτελούς ξενοδοχείου να διαγράφεται στον ορίζοντα.

Τον θαυμασμό του για την Σκιάθο εξέφρασε ο σεΐχης, στη διάρκεια της εγκάρδιας συνάντησης που είχε με τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, στην Ντόχα του Κατάρ. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ αποκάλυψε με σχετικό δημοσίευμα τη μεγάλη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε μετά την πρόσκληση που απηύθυνε ο σεΐχης του Κατάρ στον δήμαρχο Σκιάθου, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των δύο περιοχών.

Πολλά και ενδιαφέροντα τα δεδομένα που προέκυψαν από την παραπάνω συνάντηση, καθώς είναι πανθομολογούμενο το επενδυτικό ενδιαφέρον του σεΐχη, ο οποίος επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι τη Σκιάθο με την πολυτελέστατη θαλαμηγό του «Al Mirqab», για ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές.

Στο μεταξύ, η δρομολόγηση απευθείας πτήσεων από την Ντόχα του Κατάρ προς τη Σκιάθο και η αξιοποίηση της μαρίνας του νησιού παραμένουν στην πρώτη γραμμή των πλάνων της δημοτικής αρχής, με τον σεΐχη να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να αγοράσει έκταση – φιλέτο μελλοντικά στο νησί, για να ανεγείρει πολυτελές τουριστικό συγκρότημα.

«Είναι τιμητικό και συγκινητικό να ακούς να μιλά με τόση αγάπη και ενδιαφέρον για το νησί σου ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος» ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δήμαρχος, πλαισιώνοντας με φωτογραφία, για τη συνάντησή του με τον σεΐχη, που είναι λάτρης της Σκιάθου και το αποδεικνύει.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου