ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διατηρούν το χρώμα της Αλοννήσου

διατηρούν-το-χρώμα-της-αλοννήσου-222137

Τα μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου έκοψαν την πίτα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου στο εστιατόριο «Πανσέληνος» στην Παλιά Χώρα. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Τσουκανάς και τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν στο πλήθος των παρευρισκομένων καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πολύ χορό. Ο τυχερός της βραδιάς ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο μικρός φίλος του Συλλόγου Γιώργος – Αχιλλέας Μπέλλος κερδίζοντας το φλουρί. Ακολούθησε γλέντι με πολύ χορό κι φωτεινά χαμόγελα.

Η καινούργια χρονιά άνοιξε με εορταστικούς τόνους για τον Σύλλογο που αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα, συμβάλλοντας στην προσπάθεια διατήρησης της τοπικής παράδοσης και του πολιτισμού.

Η χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου συμμετείχε στο οκταήμερο γαστρονομικό πολιτιστικό φεστιβάλ στην πόλη Κούνμινγκ της Κίνας στα τέλη της περσινής χρονιάς, εκπροσωπώντας επάξια τα τοπικά πολιτιστικά χρώματα. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου, που συμμετείχαν, κάνουν λόγο για «μια ακόμη ανεπανάληπτη εμπειρία, αυτή τη φορά εκτός συνόρων. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματά μας», προετοιμάζοντας, στο μεταξύ, τις δράσεις της φετινής χρονιάς.

Χαμόγελα από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου