Άρωμα Σκιάθου στο Λονδίνο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-01-27, 15:39:07
Οι φυσικές ομορφιές της Σκιάθου θα προβάλλονται στο μετρό του Λονδίνου
Άρωμα Σκιάθου στο Λονδίνο

Διαφήμιση του νησιού θα προβάλλεται παράλληλα σε 30 σταθμούς του μετρό – Άνοιγμα στη Μέση Ανατολή.

Άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές επιχειρεί η Σκιάθος, που αναμένεται να φιγουράρει προσεχώς σε 30 στάσεις στο μετρό του Λονδίνου, στρέφοντας, στο μεταξύ, το βλέμμα σε χώρες της Μέσης Ανατολής.

Σύμφωνα με το πλάνο των προωθητικών ενεργειών της φετινής χρονιάς, μεγάλα μπάνερ με στιγμιότυπα της Σκιάθου και το μότο «Happiness is here», δηλαδή «Η ευτυχία είναι εδώ» σε πρώτο πλάνο, θα τοποθετηθούν σε περίοπτη θέση στο μετρό του Λονδίνου, για διάστημα δύο περίπου εβδομάδων, από 10 έως 24 Φεβρουαρίου. Η συγκεκριμένη κίνηση εκτιμάται ότι θα συμβάλλει αποφασιστικά στην διατήρηση του τουριστικού ενδιαφέροντος από την Μεγάλη Βρετανία, με δεδομένη την πρωτιά που κατέχουν οι Αγγλοι στη λίστα των επισκεπτών της θερινής περιόδου, στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Στο μεταξύ, ανάλογη προβολή αναμένεται να πραγματοποιηθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, με το Βερολίνο να συγκαταλέγεται στο πεδίο ενδιαφέροντος της Σκιάθου.

Παράλληλα, στο ίδιο πρόγραμμα προβολής του Δήμου Σκιάθου που εγκρίθηκε από τον ΕΟΤ, και στις διεθνείς εκθέσεις της φετινής χρονιάς, καταγράφονται το Κατάρ, το Ντουμπάι και η Βηρυτός, με τον αντιδήμαρχο Διαμαντή Μαθηνό να υπογραμμίζει ότι λόγω των διεθνών εξελίξεων, το πρόγραμμα προβολής θα επικεντρωθεί, στην παρούσα, στο Κατάρ και το Ντουμπάι, με στόχο το άνοιγμα του νησιού και την άμεση επικοινωνία με επιχειρηματίες της περιοχής.

«Τα στατιστικά δεδομένα αναφέρουν ότι η ζήτηση από τις χώρες της Μέσης Ανατολής είναι αυξημένη κατά 150% προς τα νησιά και την Ευρώπη γενικότερα, οπότε ελπίζουμε να πάμε καλά. Η Σκιάθος είναι από τις πρώτες προτιμήσεις των Ευρωπαίων, αλλά στόχος μας είναι να καταλάβουμε σημαντική θέση και στον χάρτη των χωρών της Μέσης Ανατολής», επισήμανε ο κ. Μαθηνός.

Στις δράσεις προβολής της φετινής χρονιάς, εξάλλου, συμπεριλαμβάνεται η πρόθεση της δημοτικής αρχής για άνοιγμα του νησιού σε καινούργιες αγορές όπως η Ισπανία και η Γαλλία.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη των απευθείας πτήσεων της γαλλικής αεροπορικής εταιρείας Transavia στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, ενώ οι προσδοκίες για τη θερινή σεζόν παραμένουν υψηλές, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να υπογραμμίζει ότι «λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία που αναφέρουν τον αριθμό αφίξεων από τις ευρωπαϊκές χώρες, ελπίζουμε ότι θα αυξηθούν, έχοντας ως δεδομένο την βελτίωση της πρόσβασης στο νησί».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=