ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Απεβίωσε 64χρονη Σκιαθίτισσα

απεβίωσε-64χρονη-σκιαθίτισσα-229525

Εντονη συγκίνηση προκάλεσε στους Σκιαθίτες το άγγελμα θανάτου της ιδιαίτερα αγαπητής Μαρίας Κανταράκια – Ντάρας, η οποία ήταν καθηγήτρια Αγγλικών επί 40 χρόνια και έδωσε τα φώτα της γνώσης σε πολλούς πτυχιούχους της Αγγλικής.

Η Σκιαθίτισσα, με τη μεγάλη δύναμη ψυχής, έδωσε γενναία μάχη για τη ζωή, αλλά η καρδιά της λύγισε στα 64 χρόνια της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν.

Η εκλιπούσα διακρίνονταν για την καλοσύνη της, ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων και όπως υπογραμμίζουν Σκιαθίτες που την γνώριζαν, προσέφερε πολλά σε ευπαθείς ομάδες, με χαμηλά δίδακτρα ή ακόμη και δωρεάν μαθήματα, για να μην στερηθεί κανένας το δικαίωμα στη γνώση.

Η Μαρία Κανταράκια – Ντάρας ήταν παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Βολιώτη, ο οποίος δεν βρίσκεται δυστυχώς στη ζωή, διατηρώντας άρρηκτους δεσμούς με τον τόπο της, την πολυαγαπημένη της Σκιάθο.

Το τελευταίο αντίο της απηύθυναν σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου, το πρωί, από τον Μητροπολιτικό Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου, οι δικοί της άνθρωποι, οι μαθητές και η τοπική κοινωνία της Σκιάθου, που της οφείλει πολλά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου