ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Νέα προσφορά αγάπης στη Σκιάθο από τον δωρητή Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη

νέα-προσφορά-αγάπης-στη-σκιάθο-από-τον-239234

«Μεγαλείο προσφοράς» επέδειξε για μία ακόμη χρονιά στο νησί της Σκιάθου κατά τη διάρκεια των γιορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ο Σκιαθίτης Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης, που έχει αναδειχτεί ένας από τους μεγαλύτερους δωρητές του νησιού.

Οπως ανακοίνωσε ο Δήμος Σκιάθου, η αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, εξασφάλισε και φέτος το γιορτινό τραπέζι σε περισσότερες από 80 οικογένειες, όπως κάνει κάθε χρόνο Χριστούγεννα και Πάσχα, ενώ επίσης μερίμνησε για την κάλυψη των εξόδων ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανήλικο μέλος άπορης οικογένειας που η ζωή του ήταν σε κίνδυνο.

Ακόμη συστηματικά τα τελευταία χρόνια δωρίζει μεγάλη ποσότητα καυσίμων, τη φετινή χρονιά ωστόσο, η προσφορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, δωρίζοντας τον περασμένο Δεκεμβρίου 9.400 λίτρα πετρελαίου προς τον Δήμο Σκιάθου, για τις ανάγκες, θέρμανσης, των κτηρίων όλων των σχολικών μονάδων, παιδικός σταθμός, 1ο&2ο νηπιαγωγείο, 3ο νηπιαγωγείο, 1ο Δημοτικό Σχολείο, 2ο Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο, για τους ενοριακούς Ναούς, για τις Μονές Ευαγγελιστρίας και Εικονίστριας, για το Πνευματικό Κέντρο των Ιερών Ναών, για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα και το Δασαρχείο.

Με αφορμή τα προαναφερθέντα η δημοτική αρχή Σκιάθου και ο δήμαρχος Θ. Τζούμας απευθύνει δημόσιες ευχαριστίες στον κ. Αλεξανδρίδη «για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του, καθώς γίνεται αρωγός για την κάλυψη αναγκών του νησιού», όπως τονίζεται σχετικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου