ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Έξι τμήματα Διά Βίου Μάθησης στη Σκόπελο

έξι-τμήματα-διά-βίου-μάθησης-στη-σκόπε-239559

Τμήματα Διά Βίου Μάθησης θα λειτουργήσει και φέτος για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος Σκοπέλου. Τα προγράμματα, διάρκειας 25 ωρών, είναι: 1) Βιολογικά προϊόντα: Παραγωγή – Πιστοποίηση – Διάθεση 2) Οικιακή μελισσοκομία 3) Επιχειρηματικότητα και Τουριστική – Πολιτιστική Ανάπτυξη 4) Ανακύκλωση και κομποστοποίηση 5) Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών 6) Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social media).

Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, τηλ. 2424023294, 2424350132, email: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου