ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σε νησίδα έξω από τη Σκιάθο προσέκρουσε ο Πρωτέας-Καλά στην υγεία τους οι επιβάτες

σε-νησίδα-έξω-από-τη-σκιάθο-προσέκρουσ-248237

Σώοι στην υγεία τους είναι όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα του επιβατικού πλοίου Πρωτέα που έπεσε σε ξέρα στη νησίδα Δασκαλειό, στο λιμάνι της Σκιάθου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Ο Πρωτέας έκανε το δρομολόγιο Βόλος- Σκιάθος- Σκόπελος- Αλόνησος και το ατύχημα σημειώθηκε αφού είχε αποβιβάσει με ασφάλεια τους επιβάτες στο λιμάνι της Σκιάθου και κατευθύνονταν προς Γλώσσα – Σκόπελο.

Μέσα στο πλοίο βρίσκονται αυτή την ώρα 48επιβάτες και το πλήρωμα, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους, και αναμένουν το καϊκι Καλυψώ να αναλάβει την μετεπιβίβαση τους, ώστε να τους οδηγήσει με ασφάλεια πίσω το λιμάνι της Σκιάθου.

Οι 48 επιβάτες και το πλήρωμα θα παραμείνουν απόψε στη Σκιάθο, όπως ενημερωθήκαμε από το Δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, ο οποίος έχει αναλάβει την φιλοξενία τους.

Εντωμεταξύ ήδη έχει ξεκινήσει ρυμουλκό από το Βόλο με προορισμό την Σκιάθο, ώστε να μπορέσει να ρυμουλκήσει τον πλοίο του Πρωτέα που έχει βλάβη στο τιμόνι .

Όπως ήταν αναμενόμενο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση του Λιμεναρχείου και της δημοτικής αρχής Σκιάθου, ενέργεια απολύτως αναμενόμενη

skiathoslife.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου