ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δημότες έκαναν ποδαρικό στο δημαρχείο Σκιάθου

δημότες-έκαναν-ποδαρικό-στο-δημαρχεί-250422

Κάτοικοι της Σκιάθου, δημοτικοί σύμβουλοι και οι ιερείς του νησιού στον αγιασμό της καινούργιας χρονιάς

Με την αθρόα συμμετοχή κατοίκων της Σκιάθου τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της καινούργιας χρονιάς, με τους κατοίκους να κάνουν… ποδαρικό στο δημαρχείο του νησιού, την πρώτη μέρα του καινούργιου χρόνου.

«Καλή χρονιά. Καλή αρχή της δεκαετίας. Το καλύτερο ποδαρικό στο δημαρχείο» ανέφερε σε σχετική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την αθρόα προσέλευση του κόσμου.

Ο καθιερωμένος αγιασμός της καινούργιας χρονιάς, που κατά παράδοση τελείται στο δημαρχείο της Σκιάθου την πρώτη μέρα του χρόνου, μετά την επίσημη δοξολογία, παρουσία δημοτικών συμβούλων, φέτος είχε διαφορετικό χαρακτήρα, καθώς πλαισιώθηκε από την παρουσία πολλών δημοτών, που έδωσαν τις ευχές τους στη δημοτική αρχή.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας υπογράμμισε ότι «το δημαρχείο είναι πάντα ανοιχτό στον κόσμο και στόχος μας είναι να υπάρχει πάντα αμεσότητα με τον πολίτη. Ευχηθήκαμε για τον καινούργιο χρόνο, προσφέραμε γλυκά, ζεστό κρασί και από ένα γούρι και αυτή είναι η τρίτη φορά που προσκαλούμε το κοινό».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου