ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προβλήματα… και στον αέρα προκάλεσε η «Ζηνοβία»

προβλήματα-και-στον-αέρα-προκάλεσε-η-253225

Ακυρώθηκε η χθεσινή πτήση της SKY EXPRESS από Αθήνα για Σκιάθο

Αμανάτι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και στη Σκιάθο αντίστοιχα έμειναν χθες επιβάτες, που ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν με την πτήση, η οποία θα απογειωνόταν από την Αθήνα το πρωί για το νησί του Παπαδιαμάντη.

Οι ισχυροί άνεμοι σε συνδυασμό με την έντονη ομίχλη είχαν ως αποτέλεσμα να εκδοθεί απαγορευτικό από τον πύργο ελέγχου και η πτήση να μην εκτελεστεί.

Το αεροπλάνο της SKY EXPRESS καθηλώθηκε στο έδαφος και δεν προσγειώθηκε στον αεροδιάδρομο της Σκιάθου. Σύμφωνα με πληροφορίες με την προγραμματισμένη πτήση ήταν να ταξιδέψουν δέκα επιβάτες, οι οποίοι χθες διανυκτέρευσαν στην Αθήνα, αναμένοντας να ανάψει «πράσινο φως» σήμερα, εφόσον βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες και επιτραπεί να εκτελεστεί η πτήση.

Με τη χθεσινή πτήση από τη Σκιάθο αντίστοιχα είχαν προγραμματίσει να επιστρέψουν Αθήνα περί τα δέκα άτομα, τα οποία επίσης θα περιμένουν τη σημερινή μέρα για να διευκρινιστεί αν θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πτήση ή όχι, ανάλογα με την πρόγνωση του καιρού.

«Εκτός απροόπτου και αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες η πτήση θα εκτελεστεί κανονικά. Ολα τα εξαρτηθούν από τον καιρό» εξήγησε χαρακτηριστικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο διευθυντής του αεροδρομίου Σκιάθου Στέφανος Λαμπρόπουλος, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί και το δρομολόγιο θα εκτελεστεί δίχως άλλο πρόβλημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου