Σε επιμορφωτικό πρόγραμμα για την πράσινη ενέργεια εκπαιδευτικοί της Σκοπέλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-13, 14:48:44
Σε επιμορφωτικό πρόγραμμα για την πράσινη ενέργεια εκπαιδευτικοί της Σκοπέλου

Ο Δήμος Σκοπέλου συμμετέχει στο επιμορφωτικό πρόγραμμα των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μέσα από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ –Σκόπελος.

«Πολίτες και Μαθητές Συνεργούν για την Παραγωγή Πράσινης Ενέργειας σε Νησιά» το οποίο υλοποιείται από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ) σε συνεργασία με ομάδα εξειδικευμένων εκπαιδευτών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

Το πρόγραμμα αφορά την παροχή υποστήριξης στους εκπαιδευτικούς, μέσω επιτόπιων επιμορφωτικών σεμιναρίων, για την ενίσχυση του βιωματικού χαρακτήρα του εκπαιδευτικού έργου τους σε ό,τι αφορά τομείς σχετικούς με τη βιώσιμη διαχείριση των φυσικών πόρων και υποδομών των νησιών.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα επιλεχθούν εκπαιδευτικοί Β/θμιας εκπαίδευσης από πέντε νησιά μέλη του ΔΑΦΝΗ με τους οποίους θα συνεργαστεί η εκπαιδευτική ομάδα. Σημειώνεται ότι η επιλογή των εκπαιδευτικών και κατά επέκταση νησιών θα γίνει με βάση τον ισομερισμό της γεωγραφικής διασποράς αλλά και του μεγέθους των νησιών. Σε κάθε νησί δύναται να επιλεχθούν περισσότεροι από ένας εκπαιδευτικός αναλόγως το εκδηλωμένο ενδιαφέρον.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=