ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ερχεται νωρίτερα το flying cat στη γραμμή των Β. Σποράδων

ερχεται-νωρίτερα-το-flying-cat-στη-γραμμή-των-β-275661

Προγραμματίζεται έγκαιρα η έναρξη των δρομολογίων για τη νέα σεζόν

Η κοινή αγωνία των δημάρχων των Βόρειων Σποράδων για την ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια του Βόλου και του Αγίου Κωνσταντίνου ήταν η αφορμή της συνάντησής τους με τα επιτελικά στελέχη της Attica Group, στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα.

Η πρόταση των δημάρχων εστίασε στη σύνδεση με το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, την αυθημερόν σύνδεση από τα νησιά προς τον Βόλο δεδομένης της διακοπής της σύνδεσης από τις 15 Δεκεμβρίου και την ενίσχυση των δρομολογίων για την εξυπηρέτηση των αφίξεων από το αεροδρόμιο της Σκιάθου προς τη Σκόπελο και την Αλόννησο.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της εταιρείας ανέφεραν πως θα ενεργήσουν ώστε να γίνει νωρίτερα η έναρξη των δρομολογίων του flying cat, από τις αρχές Μαΐου που έχει προγραμματιστεί και πως θα γίνουν προσπάθειες για τη γραμμή Αγιος Κωνσταντίνος – Β. Σποράδες.

Οι δήμαρχοι δεσμεύθηκαν να ακολουθήσουν και άλλες στοχευμένες ενέργειες προς το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, ο δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περισσής, ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, ο επιτελικός διευθυντής της Attica Group Διονύσης Θεοδωράτος, ο εμπορικός διευθυντής της Hellenic Seaways Βασίλης Κάτσαρης, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων των νησιών, μεταξύ των οποίων η Ιωάννα Ευστάθιου πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Σκοπέλου, οι ξενοδόχοι Νικόλας Μητσοτάκης και Κωνσταντίνος Σαντίκος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου