ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Συνάντηση των δημάρχων Σκιάθου και Θεσσαλονίκης

συνάντηση-των-δημάρχων-σκιάθου-και-θε-279923

Στο επίκεντρο η ακτοπλοϊκή σύνδεση, που θα τεθεί στον υπουργό Ναυτιλίας

Συνάντηση των δημάρχων Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα και Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα πραγματοποιήθηκε προχθές στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Τη συνάντηση επεδίωξε ο δήμαρχος Σκιάθου, με στόχο να δρομολογηθούν από κοινού ενέργειες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σκιάθο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Σκιάθος είναι αγαπημένος τόπος διακοπών των Βορειοελλαδιτών και ειδικότερα των Θεσσαλονικέων, και η απευθείας σύνδεση θα ενισχύσει σημαντικά την τουριστική κίνηση.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι έτσι συναποφασίστηκε κοινή συνάντηση των δημάρχων με τον υπουργό Ναυτιλίας, εντός του Ιανουαρίου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η δυνατότητα ανάπτυξης συνεργασίας των δυο δήμων σε διάφορα επίπεδα και σε τομείς όπως ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η παιδεία και ο τουρισμός.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την πρόταση του κ. Τζούμα για επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης στη Σκιάθο. Πρόκειται για ακόμη μια πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Σκιάθου, που επιβεβαιώνει τον σταθερό προσανατολισμό στην εξωστρέφεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου