ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Συνάντηση Στ. Περίσση με τον υφ. Εσωτερικών για τις ζημιές από το χαλάζι

συνάντηση-στ-περίσση-με-τον-υφ-εσωτερι-283751

Συναντήσεις με τον υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, θα έχει ο δήμαρχος Σκοπέλου, Σταμάτης Περίσσης, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή το συνέδριο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας.

Ο κ. Περίσσης θα θέσει το θέμα της επιδότησης του δήμου Σκοπέλου για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τη σφοδρή χαλαζόπτωση στις αρχές του Οκτώβρη.

Επιπλέον, ο δήμαρχος θα συναντηθεί με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη
Πλακιωτάκη, και τον γενικό γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, από τους οποίους θα ζητήσει την έγκριση για την ανάθεση μελετών του λιμένους Σκοπέλου και Λουτρακίου, μία πρόταση προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, που είχε κατατεθεί στο Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου για την ένταξή της στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Από κοινού με τους δημάρχους Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα και Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη, καθώς και τους πρόεδρους των Τουριστικών Επιτροπών τους, ο δήμαρχος θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της Attica Group προκειμένου να συζητήσουν για τα θερινά δρομολόγια των πλοίων.

Τέλος, έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τον υπ. Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνι Γεωργιάδη, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρβαλιά, για πλήθος έργων στον δήμο.

«Η νέα δημοτική αρχή Σκοπέλου από την πρώτη στιγμή της θητείας της, εργάζεται πυρετωδώς, προκειμένου να προετοιμάσει όλες τις προκαταρκτικές ενέργειες
για σημαντικά έργα, ενώ προχωρεί με ταχείς ρυθμούς την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών που
απαιτούνται για την ψήφιση του προϋπολογισμού που θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο, προκειμένου να ξεκινήσει το έργο της από την 1 Ιανουαρίου 2020 και να μην αφήσει ούτε μια μέρα να πάει χαμένη», αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου