ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πρωτοπορεί το Skiathos Palace

πρωτοπορεί-το-skiathos-palace-287020

Ελαβε πιστοποιητικό για το σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων

Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών είναι το μότο των ιδιοκτητών του εμβληματικού ξενοδοχείου Skiathos Palace, που υιοθετεί το ελληνικό πρωινό και όλους τους κανόνες που αφορούν στην υγιεινή και την ασφάλεια τροφίμων.

Το ξενοδοχείο – κόσμημα της Σκιάθου έλαβε για μια ακόμη χρονιά το πιστοποιητικό ISO 22000:2005, που αφορά στο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων, με πεδίο εφαρμογής την παροχή υπηρεσιών μαζικής εστίασης. Η περίοδος ισχύος του πιστοποιητικού έχει οριστεί από τις 23 Οκτωβρίου 2019 μέχρι τις 29 Ιουνίου του 2021.

Η πιστοποίηση, την οποία λαμβάνει κάθε χρόνο το ξενοδοχείο, καθιστά προφανές ότι τηρούνται τα πρωτόκολλα υγιεινής τροφίμων, από την επεξεργασία και την παραλαβή μέχρι την παρασκευή των γευμάτων και την κατανάλωση των τροφίμων και ποτών.

Εντάσσονται στο πλαίσιο της γενικότερης φιλοσοφίας, που διέπει τη λειτουργία του Skiathos Palace και τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρονται στον πελάτη. Η σωστή εφαρμογή όλων των κανόνων υγιεινής αποτελεί σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου, που ανεβάζει διαρκώς τον πήχη της ποιότητας.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Αρης Δερβένης, «ψυχή» του Skiathos Palace, υπογράμμισε ότι «ανανεώνουμε συνέχεια τους στόχους μας και θέλουμε να αναβαθμίζουμε συνέχεια το προϊόν μας, για να προσελκύουμε καλύτερους πελάτες».

Η έμφαση στη λεπτομέρεια και σε όλους τους τομείς, που αφορούν στο πεδίο των υψηλών υπηρεσιών, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος, με τον κ. Δερβένη να εκφράζει την αισιόδοξη σκέψη ότι «η νέα τουριστική σεζόν θα είναι καλή για τη Σκιάθο», ενώ χαρακτηρίζει ως «επιβράβευση των προσπαθειών» κάθε πιστοποίηση που λαμβάνει το πολυτελές ξενοδοχείο.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου