Προθεσμία για υποβολή αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες στη Μαγνησία

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-22, 13:17:18
Προθεσμία για υποβολή αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες στη Μαγνησία

Από τη Διεύθυνση Δασών Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι βάσει απόφασης, με την οποία αναρτήθηκε ο δασικός χάρτης των προ-Καποδιστριακών Ο.Τ.Α.: Αλοννήσου, Βόλου, Νέας Αγχιάλου και Σκιάθου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, αποκλειστικά και μόνο ως προς το τμήμα που αφορά στις προθεσμίες και στις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων.

Κατόπιν τούτου, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση του περιεχομένου του αναρτημένου κατά τα προηγούμενα δασικού χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του εντός αποκλειστικής προθεσμίας που λήγει, για τους κατοίκους εσωτερικού και εξωτερικού, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνον στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον δασικό χάρτη εκτάσεων και υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο»:

https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoDasika_Page.aspx

Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη καθώς και για τον τρόπο υποβολής αντιρρήσεων παρέχονται στο παρακάτω Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.): Σ.Υ.Α.Δ.Χ. Βόλου, με έδρα τα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Μαγνησίας, 

Ξενοφώντος 1 (4ος όροφος), Τηλ. Επικοινωνίας: 24210 39112 & 24210 39107, E-mail: ddasonmagn@apdthest.gov.gr

Τo Σ.Υ.Α.Δ.Χ. λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 7:30 έως 15:30, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής των αντιρρήσεων. Επιπλέον θα λειτουργήσει τις ίδιες ώρες και το Σάββατο 30-11-2019.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=