ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ερχεται η Jet2

ερχεται-η-jet2-309857

Το Μάιο αρχίζουν οι αεροπορικές πτήσεις στο αεροδρόμιο Σκιάθου

Στις αρχές Μαΐου ξεκινούν οι πτήσεις της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας Jet2 στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το φθινόπωρο, μεταφέροντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών στο νησί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των δρομολογίων που αφορούν στη Σκιάθο, αρχίζουν στις 3 Μαου οι απευθείας πτήσεις από Μάντσεστερ που θα διαρκέσουν έως 30 Σεπτεμβρίου και θα εκτελούνται κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Ο πτήσεις από το Στάνστεντ του Λονδίνου αρχίζουν από τις 9 Μαου έως 26 Σεπτεμβρίου, κάθε Τετάρτη και Σάββατο στο αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Οι απευθείας πτήσεις Μπέρμιγχαμ – Σκιάθος αρχίζουν στις 13 Μαου και θα πραγματοποιούνται μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, κάθε Τετάρτη.

Τα νέα δρομολόγια έρχονται να καλύψουν το κενό μετά την κατάρρευση της Thomas Cook, δίνοντας νέα ώθηση στον ελληνικό εισερχόμενο τουρισμό.

Mε τα νέα δρομολόγια η Jet2 θα συνδέει πλέον απευθείας δώδεκα ελληνικούς προορισμούς με το Ηνωμένο Βασίλειο, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη (Χαλκιδική – Πιερία), Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κω, Μυτιλήνη, Πρέβεζα, Ρόδο, Σκιάθο, Χανιά. O στόλος της εταιρείας μεγαλώνει διαρκώς και για τη θερινή περίοδο του 2020 θα αγγίξει τα 100 αεροσκάφη με Β737-800, 737-300, 757-200, Α-321 και Α3

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου