ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Επαφές του Δημάρχου Σκιάθου στις Βρυξέλλες

επαφές-του-δημάρχου-σκιάθου-στις-βρυξ-339477

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, το διάστημα 8 – 9 Οκτωβρίου 2019, μετά από πρόσκληση της Ευρωβουλευτού κ. Μαρίας Σπυράκη στο πλαίσιο της δράσης OPEN DAYS, EUROPEAN WEEK OF REGIONS AND CITIES – Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων.

Πρόκειται για μια ετήσια διοργάνωση, κατά την οποία, εκπρόσωποι περιφερειακών και τοπικών αρχών, εμπειρογνώμονες και πανεπιστημιακοί έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για ορθές πρακτικές και τεχνογνωσία στον τομέα της περιφερειακής και αστικής ανάπτυξης.

Είναι επίσης μια αναγνωρισμένη πλατφόρμα πολιτικής επικοινωνίας ως προς την ανάπτυξη της πολιτικής της ΕΕ για τη συνοχή, χάρη στην οποία, οι φορείς λήψης αποφάσεων ευαισθητοποιούνται σχετικά με τη σημασία των περιφερειών και των δήμων στη χάραξη πολιτικών της ΕΕ. Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των πόλεων, αποτελεί τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή δημόσια εκδήλωση τέτοιου είδους.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου, είχε την ευκαιρία επαφών και ενημέρωσης σε θέματα αξιοποίησης ευρωπαϊκών θεσμικών και χρηματοδοτικών μηχανισμών από την κ. Σπυράκη και αξιωματούχους της Ε.Ε., όπως και από την Ευρωβουλευτή Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου