Η Εκκλησία στηρίζει τον Φάρο Σκοπέλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-10-14, 18:51:45
Η Εκκλησία στηρίζει τον Φάρο Σκοπέλου

Ευχαριστήρια επιστολή του συλλόγου στον Μητροπολίτη Χαλκίδας

 

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλαν στον Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων τα μέλη του συλλόγου Φάρος Σκοπέλου για τη στήριξη του κοινωνικού έργου του.

Στην επιστολή, που υπογράφεται από την πρόεδρο του Φάρου Μάγδα Πατσή, εκφράζονται ευχαριστίες στον κ. Χρυσόστομο για την υποστήριξή του στο έργο και την προσπάθεια του συλλόγου να διευρύνει και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του προς τους καρκινοπαθείς κατοίκους Σκοπέλου και Αλοννήσου, ενισχύοντάς τον οικονομικά.

«Ως σύλλογος υποστήριξης καρκινοπαθών, θεωρούμε πολύ σημαντική τη συνεργασία, την υποστήριξη και την ευλογία της Ι.Μ. Χαλκίδας στην προσπάθεια να συνεχίσουμε να παρέχουμε υποστηρικτικές υπηρεσίες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε ολόψυχα να είστε πάντοτε καλά και καλή συνέχεια στο έργο σας» επισημαίνεται στην επιστολή.

Ο Φάρος Σκοπέλου είναι σύλλογος υποστήριξης ατόμων με χρόνιες και δυνητικά απειλητικές για τη ζωή παθήσεις, νεοπλασματικές ασθένειες, άνοια, νευρολογικά νοσήματα, καρδιακή ανεπάρκεια κ.ά. και έχει ως στόχο την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών ανακουφιστικής φροντίδας σε αυτά καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους, σε επίπεδο οργανικό, ψυχοκοινωνικό και πνευματικό, παράλληλα με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας της Σκοπέλου για θέματα σχετικά με τον καρκίνο και άλλες σοβαρές χρόνιες παθήσεις.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=