ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Υποστήριξη Υπηρεσιών του Δήμου Σκιάθου από τον Δήμο Βόλου

υποστήριξη-υπηρεσιών-του-δήμου-σκιάθ-343602

Συνάντηση στο Δημαρχείο του Βόλου, μεταξύ του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και του Δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, τον οποίο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Σκιάθου Γιάννης Γιαννίτσης (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος) και Γιάννης Τσανάκας (Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Υποδομών και Τεχνικών Έργων) πραγματοποιήθηκε χθες.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα λειτουργίας της αυτοδιοίκησης και αρμοδιοτήτων των Δήμων, όσο και σε επιμέρους θέματα αναπτυξιακής προοπτικής αλλά και της καθημερινότητας των δημοτών, για τα οποία είναι αναγκαία η συνεργασία.

Ειδικότερα συζητήθηκε η υποστήριξη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Σκιάθου από τον Δήμο Βόλου, όπως και η μεταφορά τεχνογνωσίας σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της υπηρεσίας πρασίνου και καθαριότητας του Δήμου Βόλου. Ο Δήμαρχος Βόλου δήλωσε πρόθυμος να συνδράμει, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τη Σκιάθο, «ένα τόπο που επισκέπτεται πολύ συχνά για τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους του», όπως είπε.

Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Βόλου για την πρόθεση συνεργασίας, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν τους προσεχείς μήνες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου