ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τηλεοπτική προβολή της Σκοπέλου

τηλεοπτική-προβολή-της-σκοπέλου-349866

Συνεργείο αγγλικού καναλιού πραγματοποίησε γυρίσματα στο νησί

Αγγλικό τηλεοπτικό κανάλι επισκέφτηκε πριν από λίγες μέρες τη Σκόπελο προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα, προβάλλοντας το νησί στο εξωτερικό.

Η παρουσιάστρια Julia Bradbury, που βρέθηκε στο νησί, εργάζεται για λογαριασμό των αγγλικών τηλεοπτικών καναλιών BBC και ITV.

Αυτή τη στιγμή παρουσιάζει στο αγγλικό τηλεοπτικό κανάλι ITV την εκπομπή «Greek Islands». Μέσα από την εκπομπή της ταξιδεύει και επισκέπτεται διάφορα νησιά, καταγράφει την παράδοση, την ιστορία και τα αξιοθέατα τους, με σκοπό να τα προβάλλει στο αγγλικό τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο, εμπνέοντας τους τηλεθεατές να τα ανακαλύψουν ταξιδεύοντας σε αυτούς τους τουριστικούς προορισμούς.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Σκόπελο, τα μέλη του αγγλικού τηλεοπτικού συνεργείου επισκέφτηκαν πολλές περιοχές του νησιού και στις 29 Σεπτεμβρίου, κατόπιν αιτήσεως της Jackie Dassyra (Managing Director, GRFixer Ltd, Production – Media Service’s), η οποία ήρθε σε επαφή με τον δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση καθώς και με τους υπεύθυνους του πολιτιστικού τομέα του Δήμου, τους δόθηκε άδεια κινηματογράφησης και πραγματοποίησαν τηλεοπτικά γυρίσματα μέσα στους χώρους του αρχοντικού Βακράτσα, προβάλλοντας την τοπική παραδοσιακή ενδυμασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου