ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η Σκιάθος πάει… Παρίσι

η-σκιάθος-πάει-παρίσι-351484

Συμμετοχή του Δήμου στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Γαλλίας

Δυναμική είναι η παρουσία του Δήμου Σκιάθου στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Γαλλίας, τη διεθνή τουριστική έκθεση International French Market (IFTM) Top Resa, η οποία ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται σήμερα στο Παρίσι.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετέχει για πρώτη φορά στην μεγάλη τουριστική έκθεση που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, προκειμένου να ανοίξει καινούργιες αγορές, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό τουριστών στο νησί, που έχει πληγεί από την κατάρρευση της κολοσσιαίας εταιρείας Thomas Cook.

Μετά από ενέργειες της δημοτικής αρχής Σκιάθου, φωτογραφία του νησιού έχει συμπεριληφθεί στο περίπτερο του ΕΟΤ, με τον δήμαρχο του νησιού, Θοδωρή Τζούμα, να αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «συμμετέχουμε χωρίς να επιβαρύνουμε οικονομικά τον Δήμο με περίπτερο». Παράλληλα υπογράμμισε ότι η Σκιάθος αποτελεί σημείο αναφοράς στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει με τον ΕΟΤ, ενώ στην διάρκεια της συγκεκριμένης έκθεσης, οι εκπρόσωποι του Δήμου Σκιάθου, θα πραγματοποιήσουν επαφές με δημοσιογράφους, στελέχη του τουρισμού, αεροπορικές εταιρείες κλπ.

Η προβολή και προώθηση της Σκιάθου μέσω της διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Παρισιού, εντάσσεται στο πλαίσιο μιας συντονισμένης προσπάθειες, που είχε ως πρώτο σταθμό την πρόσφατη επίσκεψη της γνωστής Γαλλίδας δημοσιογράφου Dominique Savidan στο νησί, προκειμένου να καταγράψει σε τετρασέλιδο αφιέρωμα στην εφημερίδα «Le Parisien» εικόνες του νησιού. Το δημοσιογραφικό ταξίδι διοργάνωσε ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με την Marketing Greece, για την αγορά της Γαλλίας, που αποτελεί πρόσφορο έδαφος για τη Σκιάθο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου