ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διαμαρτύρεται ο Δήμος Σκοπέλου για το τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ

διαμαρτύρεται-ο-δήμος-σκοπέλου-για-το-360658

Ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Βούλγαρης κοινοποίησε έγγραφο στο αρμόδιο Υπουργείο

Εγγραφο διαμαρτυρίας απέστειλε ο Δήμος Σκοπέλου στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με ταυτόχρονη κοινοποίηση στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ), σχετικά με την ποιότητα του τηλεοπτικού σήματος.

Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου Αριστείδης Βούλγαρης, κατόπιν εντολής του ευρισκομένου για υπηρεσιακούς λόγους εκτός Σκοπέλου δημάρχου Σταμάτη Περίσση, συνέταξε έγγραφο διαμαρτυρίας. Στο συγκεκριμένο έγγραφο τονίζει καταρχήν τη σημαντική θέση που κατέχει η τηλεόραση στην καθημερινότητα των κατοίκων, από τη στιγμή που αποτελεί πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των ανθρώπων όλων των ηλικιών.

Στη συνέχεια επισημαίνει ότι για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες διακόπτεται συνέχεια η μετάδοση του σήματος του τηλεοπτικού προγράμματος των καναλιών της ΕΡΤ, ενώ επισημαίνει ότι «αυτή η δυσλειτουργία οφείλεται αποκλειστικά στον προβληματικό μηχανολογικό εξοπλισμό που έχει εγκαταστήσει στο νησί μας».

Ο αντιδήμαρχος κ. Βούλγαρης μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Κατόπιν τούτου, εκφράζεται η έντονη δυσαρέσκεια μας προς τη διοίκηση της ΕΡΤ για την αδιαφορία που υπάρχει όσον αφορά την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος στη Σκόπελο».

Κλείνοντας την επιστολή διαμαρτυρίας ζητεί τη διαμεσολάβηση του υπουργού, «προκειμένου να υπάρξει άμεση αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων και προβληματικών μηχανημάτων της ΕΡΤ, γιατί ο Δήμος μας δεν μπορεί να δεχτεί πλέον τον από ετών εμπαιγμό της ΕΡΤ» υπογραμμίζει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου