ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παρέσυρε και σκότωσε με το ΙΧ τη σύζυγό του στη Σκιάθο

παρέσυρε-και-σκότωσε-με-το-ιχ-τη-σύζυγό-360844

Εφιαλτική κατάληξη είχε η νυχτερινή διασκέδαση για ζευγάρι Αγγλων στο νησί

Απερίγραπτη τραγωδία στη Σκιάθο. Η νυχτερινή διασκέδαση ζευγαριού Αγγλων είχε χθες τραγική κατάληξη. Τις πρώτες πρωινές ώρες η γυναίκα ηλικίας 59 ετών έπεφτε νεκρή σε αγροτικό δρόμο σε απόσταση εβδομήντα μέτρων από το σπίτι τους στην περιοχή Πανόραμα χτυπημένη από το αυτοκίνητο του συζύγου της, που την παρέσυρε δίχως να το αντιληφθεί. Λίγες ώρες νωρίτερα το αγαπημένο ζευγάρι διασκέδαζε ανέμελο και τίποτε δεν προμήνυε το κακό που θα επακολουθούσε.

Ολα συνέβησαν γύρω στις 3 χθες τα ξημερώματα, όταν στο σημείο ήχησαν σειρήνες ασθενοφόρου πολυιατρείου, οχημάτων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Ο σύζυγος της Αγγλίδας βρέθηκε να είναι στα χαμένα. ««Εφυγε» η γυναίκα μου. Πήγα να παρκάρω και την έχασα από τα μάτια μου. Την έψαχνα και τη βρήκα κάτω», έλεγε σε εμφανή κατάσταση σοκ, ενώ τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι από τα μάτια του.

Από τη μία στιγμή στην άλλη οι διακοπές, που συνήθιζε να κάνει κάθε καλοκαίρι το ζευγάρι στη Σκιάθο νοικιάζοντας βίλα για ολόκληρη τη σεζόν, από τον Μάιο μέχρι και τον Νοέμβριο εδώ και σειρά ετών, μετατράπηκαν σε εφιάλτη. «Μπορεί να την πάτησα» φέρεται να έλεγε κλαίγοντας και ξεσπώντας σε λυγμούς ο 62χρονος Αγγλος στην Αστυνομία όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Ο απελπισμένος άνδρας δεν αντελήφθη αμέσως τι συνέβη μετά τη θανατηφόρα παράσυρση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι με ταξί μετά από νυχτερινή διασκέδαση, όταν το κακό παραμόνευε μερικά μέτρα έξω από την πόρτα τους. Οταν έφθασαν, η γυναίκα κατέβηκε από το ταξί για να πάει σπίτι, ενώ ο άνδρας πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του και να το παρκάρει. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα αναζητούσε την 59χρονη στην οικία και δεν την έβρισκε…

Αναστατωμένος ο 62χρονος άρχισε να ψάχνει έξω στον δρόμο. Στα 70 μέτρα από το σπίτι σε αγροτικό δρόμο με πολύ μεγάλη κατηφόρα βρήκε τη σύζυγό του πεσμένη στο οδόστρωμα.

Ο ιδιώτης γιατρός που παρέλαβε την άτυχη γυναίκα διαπίστωσε ότι είχε ήδη εκπνεύσει και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της 59χρονης έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στον κορμό και από την πρώτη στιγμή εκτιμήθηκε ότι είχαν προκληθεί είτε από σφοδρή πτώση στο οδόστρωμα, είτε από αυτοκίνητο.

Οι στιγμές που ακολούθησαν, μετά τις αποκαλύψεις για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου, ήταν συγκλονιστικές. Ο 62χρονος είχε χτυπήσει τη σύζυγό του με το αυτοκίνητο και την είχε τραυματίσει θανάσιμα.

Η περαιτέρω προανάκριση ξεδιάλυνε και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις ακριβείς συνθήκες της θανατηφόρας παράσυρσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η 59χρονη κατέβηκε από το ταξί για να πάει σπίτι της, είτε επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω της κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, είτε επειδή έχασε την ισορροπία της και γλίστρησε, έπεσε στο οδόστρωμα και έμεινε εκεί. Το αποτέλεσμα ήταν μοιραίο.

Ο σύζυγός της, λόγω της μεγάλης κλίσης που έχει το οδόστρωμα στο σημείο, δεν είχε ούτως ή άλλως ορατότητα για να τη δει όταν έφθανε στο σπίτι για να παρκάρει το αυτοκίνητό του. Δίχως να την αντιληφθεί, αλλά και να καταλάβει το κακό που συνέβη συνέχισε την πορεία του νομίζοντας ότι όλα ήταν καλά και ότι ένα ακόμη όμορφο βράδυ στο πανέμορφο νησί της Σκιάθου είχε τελειώσει.

Μετά το μοιραίο, αστυνομικοί του Τμήματος Σκιάθου εξέτασαν όλα τα ενδεχόμενα και απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια, αποδίδοντας τον θάνατο της τουρίστριας σε δυστύχημα μετά από παράσυρση. Παράλληλα, αστυνομικοί έκαναν αλκοτέστ στο σύζυγό της και αναμένουν το αποτέλεσμα, καθώς δεν αποκλείεται να είχε καταναλώσει κι εκείνος μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο Αγγλος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας θα διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου