ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν στην Σκιάθο

ρουμάνοι-δημοσιογράφοι-επισκέφτηκαν-364133

Από την συνάντηση των δημοσιογράφων με τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα

Tαξίδι εξοικείωσης δημοσιογράφων από τη Ρουμανία διοργάνωσε ο Δήμος Σκιάθος σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ στη Ρουμανία και την Περιφέρεια Θεσσαλίας το διάστημα 14 -17 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα των δημοσιογράφων περιελάμβανε ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο, στα μουσεία, στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού, στο Κάστρο, στις παραλίες Κουκουναριές, Ξέρξης, Ελιάς, Αγκιστρος, Λαλάρια και Τσουγκριάς. Την αποστολή συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός.

Στη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, οι δημοσιογράφοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την «συμπυκνωμένη» ομορφιά της Σκιάθου, όπως χαρακτηριστικά είπαν, ενώ υπογράμμισαν ότι για πρώτη φορά είδαν τόση ομορφιά σε ένα μικρό νησί, και υποσχέθηκαν πως θα επιστρέψουν πολύ σύντομα.

Τα δημοσιεύματα που θα προκληθούν από το ταξίδι των δημοσιογράφων απευθύνονται σε ένα μέσο – ανώτερο κοινό, σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως, Marie Claire, Harper’s Bazaar, ExtraVita.ro.

Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Σταφυλάκη Προϊστάμενο του ΕΟΤ Ρουμανίας, για την αποτελεσματική συνεργασία, το Ξενοδοχείο Εσπερίδες για τη φιλοξενία της επταμελούς αποστολής, το εστιατόριο crazy cow για την προσφορά γευμάτων και τον Ανδρέα Τάσο για τις μετακινήσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου