Ξεκίνησε δρομολόγιο το νέο πλοίο στη γραμμή Βόλος –Σποράδες

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-11, 15:45:21
Ξεκίνησε δρομολόγιο το νέο πλοίο στη γραμμή Βόλος –Σποράδες

Την ακτοπλοϊκή γραμμή Βόλου – Βορείων Σποράδων θα καλύπτει το πλοίο Blue Star Naxos, το οποίο δρομολογείται από σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου μέχρι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Βόλου στις 8 το πρωί προς τα νησιά.

Το πλοίο δρομολογείται προσωρινά σε αντικατάσταση του Εξπρές Σκιάθος, το οποίο σταμάτησε χθες τα δρομολόγιά του, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας επιθεώρησης.

Το πλοίο, μήκους 124 και πλάτους 19 μέτρων, έχει πρωτόκολλο επιβατών 1.249 άτομα τον χειμώνα και 1.474 άτομα στη διάρκεια του καλοκαιριού, με δυνατότητα μεταφοράς πεντακοσίων και πλέον οχημάτων.

Το Blue Star Naxos εκτελεί δρομολόγια στην ακτοπλοϊκή γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες και για πρώτη φορά δρομολογείται στα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Σχόλια
Σαμοθράκη.
Αυτό το πλοίο ή κάποιο άλλο ή ακόμα και πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού γιατί δεν κάλυψε τις ανάγκες, για τόσες πολλές μέρες, της ακτοπλοϊκής γραμμής Σαμοθράκης Καβάλας, με συνέπεια να προκύψουν τεράστια προβλήματα στο νησί και στον τουρισμό. Να μας δώσουν εξηγήσεις οι υπεύθυνοι διότι δεν προστάτεψαν το νησί ως όφειλαν. Εκτός και αν δεν υπάρχουν υπεύθυνοι στην Ελλάδα. Η ΑΑΔΕ επέβαλε κάποια πρόστιμα στους παρανομίσαντες διότι το κράτος έχασε ανυπολόγιστο αριθμό ευρώ απ αυτή την υπόθεση.
Σούλιος Οδυσσέας - 2019-09-12 06:36:14
Αποστολή σχολίου
2
+
8
=