ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Περιοριστικοί όροι για την καβάτζα κάνναβης στη Σκόπελο

περιοριστικοί-όροι-για-την-καβάτζα-κά-388278

Στον ανακριτή Βόλου χθες δύο 24χρονοι για διακίνηση ναρκωτικών

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες από τον ανακριτή Βόλου οι δύο συλληφθέντες, ημεδαπός ηλικίας 24 ετών και αλλοδαπός ηλικίας επίσης 24 ετών, σε επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου στη Σκόπελο την περασμένη Παρασκευή, οπότε κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 719 γραμμαρίων.

Σε έρευνες οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ότι οι συλληφθέντες επισκέπτονταν τακτικά χωράφι σε σημείο του οποίου υπήρχε επιμελώς κρυμμένη η ποσότητα της κάνναβης.

Η Εισαγγελία Βόλου είχε ασκήσει σε βάρος των δραστών ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, που όλες αυτές τις μέρες κρατούνταν, οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή και απολογήθηκαν για τις πράξεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να αρνήθηκαν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ισχυρίστηκαν ότι κατείχαν τη κάνναβη για ιδία χρήση.

Μετά τις απολογίες, εναντίον τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι εμφάνισης κάθε πρώτο πενθήμερο του εκάστου μηνός στο οικείο αστυνομικό τμήμα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγυοδοσία 1.000 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι από την κατοχή των κατηγορούμενων οι αστυνομικοί είχαν κατασχέσει 200 νάιλον συσκευασίες για τη διάθεση της κάνναβης, τρεις τρίφτες, μία μεταλλική ράβδο, ένα μαχαίρι και το ποσό των 600 ευρώ.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου