ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ανέλαβε καθήκοντα το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο Γλώσσας Σκοπέλου

ανέλαβε-καθήκοντα-το-νέο-κοινοτικό-συ-388784

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της νέας Κοινοτικής Αρχής στο Κοινοτικό Κατάστημα της Γλώσσας, από τον Αρχιμανδρίτη και εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λουτρακίου π. Ρηγίνο.

Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Νικόλαος Βαφίνης και κ. Αριστείδης Βούλγαρης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και προτεινόμενος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Άγγελος Ξηντάρης, ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Αγάλος Φωτόπουλος, οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ευάγγελος Τσουκαλάς και κ. Σπυριδούλα Καρβέλη, οι νέοι Τοπικοί Σύμβουλοι κ. Ιωάννης Μαλάμος, κ. Κωνσταντίνος Πολυχρονίου, κ. Κική Τριανταφύλλου και άλλοι παρευρισκόμενοι.

Μετά την λήξη του Αγιασμού ακολούθησαν οι ευχές του π. Ρηγίνου, και οι ομιλίες του Δημάρχου κ. Περίσση, του Προέδρου την Κοινότητας κ. Φωτόπουλου και του Αντιδημάρχου κ. Βαφίνη.

Ο Δήμαρχος κ. Περίσσης χαιρέτισε και ευχαρίστησε καταρχήν τον π. Ρηγίνο, δήλωσε ότι υπάρχει διάθεση συνεργασίας με όλον τον κόσμο, υπενθύμισε ότι οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για όλους, υποσχέθηκε ότι θα διατηρηθεί και θα αναπτυχθεί περισσότερο ότι καλό βρήκε η νέα Δημοτική Αρχή, ενώ ταυτόχρονα θα διορθωθούν και θα συμπληρωθούν τα προβλήματα και οι ελλείψεις που υπάρχουν σήμερα. «Στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να βάλει το δικό της λιθαράκι για το καλό του νησιού μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Περίσσης.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γλώσσας κ. Φωτόπουλος ευχαρίστησε κι αυτός με την σειρά του και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι καλύτερο γίνεται, γιατί δεν υπάρχει κάτι να τους χωρίζει παρά μόνο να τους ενώνει και ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Βαφίνης καταρχήν ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του, τόνισε για ακόμα μια φορά ότι δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι, και ζήτησε την συνεργασία όλων γιατί μόνο ενωμένοι –όπως είπε- μπορούν να προχωρήσουν μπροστά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου