Κλασική μουσική εν πλω

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-24, 19:56:22
Κλασική μουσική εν πλω

Συναυλίες με ελεύθερη είσοδο διοργανώνονται στη Σκιάθο

 

Συναυλίες κλασικής μουσικής με ελεύθερη είσοδο διοργανώνουν μεθαύριο Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα.

Η συναυλία της 26ης Αυγούστου διοργανώνεται στις 19.00 εν πλω στο «Καλυψώ» έναντι της Alpha Bank και σε περίπτωση κακοκαιρίας στην Ευαγγελίστρια. Η συναυλία της 27ης Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στο ξενοδοχείο «Atrium».

 Οι συναυλίες πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας/ΠΕ Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων και είναι μέρος του προγράμματος «Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι» της Πρεσβείας της Αυστρίας. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι» η Αυστριακή Πρεσβεία συνεργάζεται τα τελευταία έξι χρόνια με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Σκιάθος» παρουσιάζοντας υψηλής στάθμης μουσικές εκδηλώσεις με διεθνώς καταξιωμένους μουσικούς.

Το «Ελληνοαυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι» είναι μια πρωτοβουλία της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα με σκοπό την προώθηση μουσικών ανταλλαγών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αυστρία.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» οι συναυλίες στο νησί τελούν και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
2
=