ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Και παράνομοι και κλέφτες… δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν στη Σκόπελο

και-παράνομοι-και-κλέφτες-δύο-αλλοδα-406534

Τρεις κλοπές από αλλοδαπούς οι οποίοι «πιάστηκαν» στη φάκα όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου, συνελήφθησαν με πλαστές ταυτότητες και άδειες οδήγησης στις Σποράδες, εξιχνίασε το αστυνομικό τμήμα Σκοπέλου. Ειδικότερα το Σάββατο το βράδυ συνελήφθησαν στη Σκόπελο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκοπέλου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 48 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Οι δύο δράστες κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου κατείχαν και επέδειξαν ως νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής τους στη χώρα, δύο πλαστές ταυτότητες και μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι κατά το χρονικό διάστημα από (07-07-2019) έως (04-08-2019) σε περιοχές της Σκοπέλου και της Αλοννήσου διέρρηξαν τρία σταθμευμένα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας εταιριών ενοικιάσεων, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (720) ευρώ και ένα ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν επίσης διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδι, ψαλίδια, γάντια κ.α.), ένα μπρελόκ παρεμβολής κεντρικού κλειδώματος (immobilizer), διάφορα χαρτονομίσματα ξένων Χωρών, καθώς και το χρηματικό ποσό των (1.150) ευρώ. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου