ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Επιλέγουν Μαγνησία οι Celebrities

επιλέγουν-μαγνησία-οι-celebrities-409962

Το ζεύγος Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης στον «Παράδεισο» για μπάνιο – Στα νησιά η Μαριάννα Λάτση

Συνωστισμός διασήμων στη Μαγνησία, με μεγάλα ονόματα της show biz, όπως το ζεύγος Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην δημοφιλή παραλία «Παράδεισος» στη Μπούφα, προσελκύοντας τα βλέμματα των λουομένων. Διάσημα ονόματα διεθνούς βεληνεκούς, καταγράφονται, παράλληλα, μεταξύ των επισκεπτών των Βορείων Σποράδων.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Διασημότητες του καλλιτεχνικού χώρου εθεάθησαν χθες στην συγκεκριμένη παραλία, όπου απόλαυσαν το μπάνιο τους, συνθέτοντας μια μεγάλη παρέα. Εντυπωσιακή ήταν η άφιξη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη στην ίδια παραλία, με μια εντυπωσιακή μαύρη Πόρσε «Καγιέν», που απέσπασε βλέμματα θαυμασμού.

Η γνωστή ηθοποιός Ηρώ Μανέ και ο σύζυγός της Τάσος Νταϊόγλου, οι οποίοι διατηρούν εξοχική κατοικία στις Μηλιές, καταγράφονται επίσης στη λίστα των διασήμων που βρέθηκαν χθες στον «Παράδεισο», με την Μαρία Λεκάκη, την Μαρία Καβογιάννη, η οποία διατηρεί επίσης σπίτι στην περιοχή, να δηλώνουν λάτρεις της ίδιας παραλίας. Στην μεγάλη καλλιτεχνική συντροφιά προστέθηκαν η Μαρία Μπακοδήμου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο σκηνογράφος Γιώργος Γαβαλάς, αμφότεροι φίλοι της περιοχής, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα.

Διάσημοι στα νησιά

Διακοπές εν πλω στην πολυτελή θαλαμηγό «Paris» πραγματοποιεί στις Βόρειες Σποράδες η μεγάλη κυρία της ναυτιλίας, Μαριάννα Λάτση, με φιλική παρέα. Εξαιρετικά αγαπητή σε όλους, απλή και προσιτή, η κ. Λάτση περπάτησε προχθές στην παραλία της Σκοπέλου και σύμφωνα με πληροφορίες επισκέφτηκε τοπικά καταστήματα, πραγματοποιώντας αγορές σε είδη ένδυσης και μπιζού.

Οι διάσημοι επιβάτες της εμβληματικής θαλαμηγού πραγματοποιούν αποδράσεις αναψυχής στα νησιά των Βορείων Σποράδων, προορισμό εξαιρετικά αγαπητό για την Μαριάννα Λάτση, η οποία έχει φιλοξενήσει, σημειωτέον, στην θαλαμηγό της διασημότητες του βεληνεκούς των Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζον Τραβόλτα. Κάτοικοι της παλιάς χώρας Αλοννήσου, θυμούνται ακόμη την επίσκεψη της διάσημης παρέας σε καφέ του νησιού, μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα των θαμώνων.

Στο πρόγραμμα των διακοπών στην πολυτελή θαλαμηγό περιλαμβάνονται επίσης αποδράσεις για μπάνιο σε κοντινές παραλίες των νησιών, όπως στην Αλόννησο, αλλά και τις γύρω περιοχές, που ενδείκνυνται για ανάπαυλα και αναψυχή.

Πέρασμα πραγματοποίησε, εξάλλου, από την Σκόπελο το προηγούμενο διάστημα με πολυτελές σκάφος ο διάσημος ποδοσφαιριστής Τζιανλουίτζι Μπουφόν της Γιουβέντους, από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες διεθνώς, παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Ιταλίας το 2006, ο οποίος διανύει περίοδο προετοιμασίας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο μεγάλος «Τζίτζι», όπως τον αποκαλούν οι ένθερμοι φίλοι του ποδοσφαίρου, εθεάθη στο νησί με φουσκωτό σκάφος και παρέα φίλων, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο διάσημος τερματοφύλακας πραγματοποίησε διακοπές – εξπρές, με ταχύπλοο σκάφος, ενδιαμέσως ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων, ενώ αναμένονται και άλλες διάσημες επισκέψεις το προσεχές διάστημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου