ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αφιέρωμα στον Γιώργο Μιχελή

αφιέρωμα-στον-γιώργο-μιχελή-440104

Αφιέρωμα μνήμης και τιμής στον τέως δήμαρχο Σκοπέλου αποτελούν οι τριήμερες εκδηλώσεις, που διοργανώνονται 20, 21 και 22 Ιουλίου στο γήπεδο σχολείων Γλώσσας με ώρα έναρξης στις 21.00.

Οι εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του τοπικού Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου, αφιερώνονται σε μια σπουδαία προσωπικότητα που καταγόταν από τη Γλώσσα Σκοπέλου και έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σκορπώντας ανείπωτη θλίψη όχι μόνο στο νησί, αλλά και ευρύτερα.

Ο Γιώργος Μιχελής, ο οποίος καταγόταν από τη Γλώσσα Σκοπέλου, ανέλαβε πρόεδρος της Attica Bank στις 29 Μαρτίου 2019, ενώ πέρυσι τον Ιούνιο είχε αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Το όνομά του συνδέθηκε με νευραλγικές θέσεις του τραπεζικού κλάδου τις τελευταίες δεκαετίες σε Ελλάδα και Βαλκάνια, ενώ το 2011 εξελέγη δήμαρχος Σκοπέλου, με τη θητεία του να λήγει το 2014. Ακόμη και μετά τη λήξη της θητείας του συνήθιζε να επισκέπτεται το αγαπημένο του νησί σε κάθε ευκαιρία.

Ηταν πολύ αγαπητός, διακρινόταν για το ήθος και την καλοσύνη του και όλοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον τέως δήμαρχο του νησιού.

Οι εκδηλώσεις, που διοργανώνονται στον τόπο καταγωγής του τη Γλώσσα που τόσο αγαπούσε, αποτελούν αναγνώριση της προσφοράς του στο νησί και αναμένεται να συγκεντρώσουν πλήθος κόσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου