ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Βασιλικές αφίξεις στη Σκιάθο

βασιλικές-αφίξεις-στη-σκιάθο-447577

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα κατέφθασε στο νησί

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της άφιξης της πριγκίπισσας του Μαρόκου Λάλα Σάλμα για διακοπές στη Σκιάθο, καθώς είναι γνωστή η αγάπη της για την Ελλάδα.

Λίγα 24ωρα μετά το πέρασμα του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν στη Σκιάθο και του αδελφού του προέδρου του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου από τη Σκόπελο με πολυτελείς θαλαμηγούς, οι αφίξεις «γαλαζοαίματων» του πλανήτη συνεχίζονται στα νησιά, με τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφονται στις Βόρειες Σποράδες.

Η πριγκίπισσα του Μαρόκο Λάλα Σάλμα μαζί με τον γιο της, διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Μουλάι Χασάν έφθασαν στη Σκιάθο προχθές το απόγευμα με το ιδιωτικό αεροσκάφος και επιβιβάστηκαν σε πολυτελή οχήματα κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να κατευθυνθούν στη συνέχεια σε πολυτελές ξενοδοχείο στις Κουκουναριές.

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου και ο γιος της πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου συνοδεύονται από πολυμελή ακολουθία και δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται την Ελλάδα, αφού η οικογένεια κάθε καλοκαίρι σχεδόν έρχονται στη χώρα μας. Πρόπερσι, η πριγκίπισσα του Μαρόκου εκτός από την αγαπημένη της Μεσσηνία είχε ταξιδέψει και στην Κέρκυρα, ενώ φημολογείτο πως εκτός από το Ιόνιο είχε επισκεφθεί και την Κέα όπου αγόρασε και μία βίλα.

Η άφιξη της διάσημης πριγκίπισσας στο νησί του Παπαδιαμάντη έστρεψε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είναι φυσικό, αλλά δεν είναι γνωστός ο χρόνος της παραμονής της στο νησί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου