Εφυγε από τη ζωή ο γιατρός και Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-07-05, 12:00:55
Εφυγε από τη ζωή ο γιατρός και Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Σκοπέλου και στον ιατρικό κόσμο της Μαγνησίας, το άγγελμα του θανάτου του γιατρού παθολόγου και Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, Γιώργο Τριανταφύλλου.

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου έφυγε χθες το βράδυ από τη ζωή, μετά από γενναία, αλλά άνιση μάχη που έδωσε με ασθένεια.

Αφήνει πίσω του σημαντικό έργο στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και οι συνάδελφοι και ασθενείς του μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια τόσο για την προσφορά του στην ιατρική επιστήμη, όσο και στον συνάνθρωπο.

Ο γιατρός Μιχάλης Μεϊκόπουλος σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα το facebook αναφέρει για τον συνάδελφό του Γ. Τριανταφύλλου:

"Καλό ταξίδι στο παράδεισο αγαπημένε μου φίλε και συνάδελφε Παθολόγε ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ. Τι να πρωτοθυμηθώ. Τον πολύχρονο αγώνα σου για τους κατοίκους του νησιού που αγάπησες με πάθος.Πάντα στεκόσουν δίπλα τους. Όσοι έρχονταν από το νησί πάντα ήθελες να ενημερωνόσουν για την έκβαση της υγείας των.

Ζητούσες υγειονομικό υλικό για ιατρικές πράξεις που αν δεν υπήρχε δεν μπορούσε να γίνει στο Κέντρο Υγείας και θα έπρεπε να έρθουν οι ασθενείς στο Νοσοκομείο του Βόλου. Σε αγαπούσαν όλοι οι κάτοικοι του νησιού και όλοι οι γιατροί που έρχονταν για αγροτικό στη Σκόπελο.

Πραγματικός διευθυντής, πραγματικός λειτουργός γιατρός. Με το βάρος της αρρώστιας στη πλάτη εξασκούσες το ιατρικό σου καθήκον. Αξιοπρεπής, εργατικός με τεράστια επαγγελματική εμπειρία.

Η Σκόπελος χάνει το φύλακα άγγελο της. Το ΕΣΥ στερείται έναν αξιόλογο υπηρέτη του. Η ζωή του στο νησί παράδειγμα για όλους τους γιατρούς. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του".

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=