ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Έργα ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Σκοπέλου

έργα-ασφαλτόστρωσης-στο-δήμο-σκοπέλο-454775

Συνολικού προϋπολογισμού 1,1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου «Ελαιοτριβείο Αντωνίου – Κεραμωτό – Mark – Χονδρογιώργη – Περιβολιού προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Σκοπέλο για το έργο προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:«Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστο Βασιλούδη, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας εργαζόμαστε καθημερινά συμβάλλοντας στην βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής. Με πράξεις και έργα, όχι με λόγια. Γιατί τα έργα είναι εκείνα που λένε πάντα την αλήθεια. Χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα ουσίας και χρήσιμα που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τις μετακίνησης των προϊόντων».

Στο έργο περιλαμβάνονται οι παρακάτω εργασίες:

  • Μικρές βελτιώσεις στο κατάστρωμα της οδού και στο πλάτος του υπάρχοντος δρόμου
  • Κατασκευή ταφρού τριγωνικής διατομής για την απορροή υδάτων
  • Κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου τριγωνικής διατομής στο μεγαλύτερο μέρος του δρόμου
  • Κατασκευή σωληνωτών εσωτερικής διαμέτρου Φ100 εκ. και ισόπεδες διαβάσεις (ιρλανδικοί τάφροι)
  • Εργασίες οδοστρωσίας: κατασκευή υπόβασης μεταβλητού πάχους και βάσης πάχους 10,00 εκ.
  • Ασφαλτικές εργασίες: ασφαλτική προεπάλειψη και κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας συμπυκωμένου πάχους 0,05 m με χρήση κοινής ασφάλτου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου