ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

Αντιρρήσεις για δασικούς χάρτες σε Μαγνησία και Σποράδες

αντιρρήσεις-για-δασικούς-χάρτες-σε-μα-462128

Μέχρι τέλος Αυγούστου υποβάλλονται αντιρρήσεις για τους δασικούς χάρτες στη Μαγνησία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι τροποποιήθηκε η απόφαση, με την οποία αναρτήθηκε ο δασικός χάρτης των προ Καποδιστριακών Ο.Τ.Α. Αλοννήσου, Βόλου, Νέας Αγχιάλου και Σκιάθου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β. Σποράδων, αποκλειστικά και μόνο ως προς το τμήμα που αφορά στις προθεσμίες και στις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων.

Κατόπιν τούτου, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση του περιεχομένου του αναρτημένου κατά τα προηγούμενα δασικού χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του εντός αποκλειστικής προθεσμίας που λήγει, για τους κατοίκους εσωτερικού και εξωτερικού, την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνον στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον δασικό χάρτη εκτάσεων και υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του φορέα Ελληνικό Κτηματολόγιο

https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoDasika_Page.aspx.

Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη καθώς και για τον τρόπο υποβολής αντιρρήσεων παρέχονται στο σημείο υποστήριξης της ανάρτησης του δασικού χάρτη Βόλου, με έδρα τα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Μαγνησίας, Ξενοφώντος 1 (4ος όροφος) με τηλέφωνα επικοινωνίας 2421039112 και 2421039107. Το γραφείο λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες 07.30 έως 15.30, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής των αντιρρήσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου