ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αφίξεις διασήμων στη Σκιάθο

αφίξεις-διασήμων-στη-σκιάθο-462161

Ξεκίνησαν τις διακοπές τους ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χόουν

Με την άφιξη του διάσημου ζεύγους Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν στη Σκιάθο άνοιξε παραδοσιακά η αυλαία των χολιγουντιανών αφίξεων του καλοκαιριού στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Οι Σκιαθίτες τούς θεωρούν δικούς τους ανθρώπους και κάθε φορά τους επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή, εκφράζοντας τη φιλόξενη διάθεσή τους. Το διάσημο ζευγάρι βολτάρει και πάλι ξέγνοιαστα στα σοκάκια του νησιού, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης στη Σκιάθο, που αποτελεί αγαπημένο τόπο διακοπών για τους ίδιους, αλλά και άτομα του οικογενειακού και ευρύτερα φιλικού τους περιβάλλοντος.

Εμφανώς αδυνατισμένοι και fit οι δύο σταρ κυριολεκτικά στα καλύτερά τους, έγιναν αμέσως αποδέκτες της αγάπης των κατοίκων του νησιού, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που διερωτώνται πότε θα αφιχθεί η Κέιτ Χάντσον, κόρη της Γκόλντι Χόουν και λάτρης επίσης του νησιού.

Το διάσημο ζευγάρι, που διακρίνεται για την απλότητά του, δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με τους ντόπιους, ενώ όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ευγένειά τους, υπογραμμίζοντας ότι είναι πάντα ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.

Στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές του διάσημου ζευγαριού αναμένεται να κάνουν και πάλι τον γύρο του κόσμου, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που υπογραμμίζουν ότι η παρουσία τους στη Σκιάθο συμβάλλει αποφασιστικά στην προβολή του νησιού διεθνώς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου