ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εξετάσεις για ανανέωση διπλωμάτων οδηγών άνω των 74 ετών στις Σποράδες

εξετάσεις-για-ανανέωση-διπλωμάτων-οδ-466191

Από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώθηκε ότι την Παρασκευή 21 Ιουνίου ειδικά συνεργεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕΜΣ, θα μεταβούν στη Σκόπελο, όπου και θα διενεργηθούν εξετάσεις οδηγών για ανανέωση διπλώματος άνω των 74 ετών.

Ακολούθως τα ειδικά συνεργεία της Διεύθυνσης Μεταφορών θα μεταβούν στην Αλόννησο για την εξυπηρέτηση των εκεί υποψηφίων οδηγών που επιθυμούν την ανανέωση του διπλώματος οδήγησης.

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη «Ειδικά συνεργεία της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας έχουν μεταβεί στα νησιά των Σποράδων, προκειμένου να εξυπηρετήσουν εκεί τους υποψηφίους υπερήλικες οδηγούς και να μην αναγκαστούν να μεταβούν στην Ηπειρωτική Μαγνησία για να λάβουν μέρος στις εξετάσεις. Από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατόν να δώσουμε αφενός μεν λύση σε ένα θέμα που ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο Υπουργείο και από την άλλη προσπαθούμε για τους κατοίκους των νησιών να διεξαχθούν οι εξετάσεις κατά τόπους, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν κατά την μετακίνησή τους στο Βόλο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου