ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ρυθμίσεις για οφειλέτες

ρυθμίσεις-για-οφειλέτες-470609

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Σκοπέλου

Ενημερωτική ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Σκοπέλου σχετικά με τις ευεργετικές ρυθμίσεις που έχουν θεσπιστεί για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους Δήμους.

Συγκεκριμένα δίδεται η δυνατότητα στους οφειλέτες των Δήμων να ρυθμίσουν ή εξοφλήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, με μεγάλο αριθμό μηνιαίων δόσεων (από 1 έως 100) και με απαλλαγή κατά ποσοστό των κατά ΚΕΔΕ προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής και των προστίμων που τις συνοδεύουν, ανάλογα με τον αριθμό δόσεων.

Συνεπώς «ενημερώνουμε τους οφειλέτες του Δήμου μας, που επιθυμούν να ρυθμίσουν ή εξοφλήσουν τις οφειλές τους, οι οποίες έχουν βεβαιωθεί ταμειακά μέχρι και δύο μήνες από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου (16/07/2019), όπως το αργότερο μέχρι 16 Σεπτεμβρίου 2019, προσέλθουν και καταθέσουν την σχετική αίτηση στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου μας» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σκοπέλου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2424350109 επικοινωνώντας με τον δημοτικό ταμία Πανταζή Σκλάβο και στο 2424350116 με τον Ευάγγελο Κρασσά αρμόδιο υπάλληλο γραφείου εσόδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου