ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παναγιώτης Τσουκανάς: «Οι ψηφοφόροι μπορούν να κρίνουν»

παναγιώτης-τσουκανάς-οι-ψηφοφόροι-μ-488608

Τονίζει ο Παναγιώτης Τσουκανάς επικεφαλής του συνδυασμού «Δυναμική συνεργασία για την Αλόννησο»

Σε απόσταση αναπνοής η αυριανή εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο Αλοννήσου, με τους Πέτρο Βαφίνη και Παναγιώτη Αναγνώστου να διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εξάλλου, ο Παναγιώτης Τσουκανάς, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυναμική Συνεργασία για την Αλόννησο», που έλαβε την τρίτη θέση στον πρώτο γύρο της περασμένης Κυριακής, καλεί τους κατοίκους του νησιού να ψηφίσουν σύμφωνα με την κρίση τους.

«Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ελεύθερους πολίτες, όπως ελεύθεροι είναι κι όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ο καθένας και η καθεμιά έχουμε πολιτική βούληση και ωριμότητα για να αποφασίσουμε πώς θα ψηφίσουμε στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση χωρίς να ετεροκαθοριζόμαστε, χωρίς να χειραγωγούμαστε» υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης ο Παναγιώτης Τσουκανάς καθιστά σαφές ότι η ανεξάρτητη παράταξη της οποίας ηγείται «δεν είναι δυνατόν να πάρει οποιαδήποτε θέση» ενώ προσθέτει ότι «σέβομαι απεριόριστα την κρίση τόσο των μελών όσο και των ψηφοφόρων μας που μπορούν χωρίς τη δική μου υπόδειξη να κρίνουν, να συγκρίνουν και να αποφασίσουν την καλύτερη επιλογή για τον τόπο μας».

Κλείνοντας απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους συνεργάτες του και όσους τίμησαν τον συνδυασμό με την ψήφο τους, ενώ καθιστά σαφές ότι «συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση αρθρώνοντας υγιή λόγο, κοιτάζοντας κατάματα τους συνδημότες μας, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό να είμαστε μια δύναμη διεκδικητική, διαλόγου, κριτικής και συνεργασίας όταν κρίνουμε πως ωφελείται ο δημότης».

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους συνεργάτες μου και σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου