Δημήτρης Ευσταθίου: Προσωπική δέσμευση η επίλυση των προβλημάτων

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-30, 18:03:16
Δημήτρης Ευσταθίου: Προσωπική δέσμευση η επίλυση των προβλημάτων

Στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στην Σκόπελο, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ευσταθίου εξέδωσε ευχαριστήρια επιστολή στους κατοίκους του νησιού, με την δέσμευση ότι θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.

Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα που κατέταξε τον συνδυασμό «Σκόπελος όλοι μαζί» στην δεύτερο θέση, σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο συνδυασμό, ο κ. Ευσταθίου υπογραμμίζει: «Μας δίνετε τεράστια δύναμη να συνεχίσουμε με αισιοδοξία και αυταπάρνηση την προσπάθειά μας, για τον προσεχή επαναληπτικό γύρο των δημοτικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή».

Ενας νέος κύκλος επαφών άρχισε από την επομένη των εκλογών της περασμένης Κυριακής με τον υποψήφιο δήμαρχο Σκοπέλου να επισημαίνει ότι «παρά τις διαφοροποιήσεις, που μπορεί να υπήρξαν στον πρώτο γύρο των εκλογών, γνωρίζω καλά ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν, όπως η αγάπη μας για την Σκόπελο, τα κοινά προβλήματα στην καθημερινότητά μας αλλά και η αγωνία μας για το μέλλον των παιδιών μας».

Σε άλλο σημείο της επιστολής του, απευθύνει ενωτικό μήνυμα στους δημότες, τονίζοντας ότι «ενώ μπορεί να ξεκινούμε από διαφορετικά σημεία στην ζωή μας, είναι σημαντικό αυτή την Κυριακή να συναντηθούμε όλοι μαζί και να πορευτούμε παρέα τα επόμενα χρόνια της αυτοδιοικητικής μας ζωής. Είστε πολύτιμοι όλοι προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της Σκοπέλου».

Παράλληλα επισημαίνει ότι «σε αυτή την αναμέτρηση δεν περισσεύει κανείς, κάθε ψήφος είναι πολύτιμη για να πάμε τη ζωή μας μπροστά» ενώ προσθέτει με έμφαση: «Αποτελεί προσωπική δέσμευση και καθήκον για εμένα, η επίλυση όσων μας ταλαιπωρούν και συνεχής παρουσία μου ανάμεσα σας, για να αφουγκράζομαι τις δυσκολίες».

Κλείνοντας καλεί τους κατοίκους του νησιού «την Κυριακή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και όλοι μαζί να βγάλουμε την Σκόπελο στο φως».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=