ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σταμάτης Περίσσης: «Καθοριστική κάθε ψήφος»

σταμάτης-περίσσης-καθοριστική-κάθε-492783

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα ο επικεφαλής της παράταξης «Το νησί μας πρώτα – Δημιουργία ξανά»

Μήνυμα ενότητας στην ευχαριστήρια επιστολή που απευθύνει στους ψηφοφόρους ο υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Το νησί μας πρώτα – Δημιουργία ξανά» που αναδείχθηκε πρώτος στον πρώτο κύκλο και οδεύει προς την τελική αναμέτρηση, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όσους εξέφρασαν την στήριξή τους «στο πρόσωπο μου και το συνδυασμό μας και μας έδωσαν δύναμη και αισιοδοξία ενόψει του επαναληπτικού γύρου των δημοτικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή».

Στην ίδια επιστολή απευθύνει ενωτικό μήνυμα ενώ σημειώνει: «Σε όλη την διαδρομή μας, σε όλη την πορεία μας αποδείξαμε ότι για εμάς δεν υπάρχουν στεγανά και διακρίσεις, δεν υπάρχουν χρώματα και διαχωριστικές γραμμές παρά μόνο ανοιχτές πόρτες, ανοιχτές αντιλήψεις, καθαρές κουβέντες, έντιμες συμπεριφορές και ειλικρίνεια. Αυτά ήταν τα όπλα μας, έτσι πορευτήκαμε και έτσι θα πορευτούμε και μετά την νίκη της προσεχούς Κυριακής».

Ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής και δεσμεύτηκε « για μια δυναμική και ισχυρή εκπροσώπηση της τοπικής κοινωνίας, με πνεύμα συνεργασίας και διαλόγου με όλους τους φορείς, με συνεχή παρουσία και με διεκδίκηση των προοπτικών ανάπτυξης και δημιουργίας για τον τόπο μας». Κλείνοντας υπογράμμισε ότι «μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά» ενώ σημείωσε παράλληλα ότι «η κάθε ψήφος μετράει, και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου