ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προβολή της Σκιάθου στην Ιταλία

προβολή-της-σκιάθου-στην-ιταλία-525056

Συμφωνία του νησιού με την αεροπορική εταιρεία «Blue Panorama»

Η προβολή της Σκιάθου στο εξώφυλλο ταξιδιωτικού περιοδικού είναι το αποτέλεσμα της δράσης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Ιταλία.

Στις 22 Απριλίου ο Δήμος Σκιάθου με την εκπρόσωπό του στην Ιταλία για θέματα τουρισμού Ελένη Σαρηκώστα διοργάνωσε workshop στο Μιλάνο για την τουριστική προβολή του νησιού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο επίτιμος πρόξενος Νικόλαος Σάκαρης, δημοσιογράφοι περιοδικών ευρείας κυκλοφορίας (Marcopolo, In Viaggio), ταξιδιωτικά πρακτορεία, εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρείας «Blue Panorama» όπως και αρκετοί Μιλανέζοι που ήθελαν να ενημερωθούν για το νησί.

Κατά τη διάρκεια του workshop πραγματοποιήθηκε παρουσίαση εναλλακτικών μορφών τουρισμού (περιπατητικός, ποδηλατικός, καταδυτικός) που συναντά ο επισκέπτης στη Σκιάθο και μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους έντυπο διαφημιστικό υλικό.

Αποτέλεσμα της παρουσίασης, εκτός από την προβολή της Σκιάθου, ήταν και η συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία «Blue Panorama» για διαφήμιση του νησιού στο εξώφυλλο του inflight περιοδικού που διανέμεται σε όλες τις πτήσεις της εταιρείας. Η «Blue Panorama» ταξιδεύει σε πάνω από δέκα πόλεις της Ιταλίας, όπως και σε Λονδίνο, Ντίσελντόρφ, ενώ συνδέει τη Σκιάθο με τέσσερις πόλεις της Ιταλίας, Μιλάνο, Ρώμη, Μπέργκαμο, Μπολόνια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου