ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πτήσεις από Παρίσι στη Σκιάθο

πτήσεις-από-παρίσι-στη-σκιάθο-553777

Συμφωνία μεταξύ της Air France και της KLM με την ελληνική Sky Express

Νέες προοπτικές αναμένεται να ανοίξει για το αεροδρόμιο της Σκιάθου η συμφωνία συνεργασίας, που προωθεί την επικοινωνία με Παρίσι και Αμστερνταμ. Η συνεργασία μεταξύ τριών αεροπορικών εταιρειών, της Air France και της KLM με την ελληνική Sky Express, αναμένεται να τονώσει την κίνηση στο διεθνές αεροδρόμιο της Σκιάθου. Ο κύκλος πτήσεων εξωτερικού ανοίγει στις 26 Απριλίου.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Στις30 Απριλίου αναμένεται μια ακόμη πτήση από το Αμστερνταμ, την 1η Μαΐου η πρώτη πτήση από Μάντσεστερ και η πρώτη πτήση από την Γερμανία και δύο επιπλέον εσωτερικού, μια της Ολυμπιακής και μια της Sky Express.

Η Sky Express έχει σταθερή επικοινωνία με το αεροδρόμιο της Σκιάθου επί σειρά ετών, με την νέα συνεργασία να αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον, καθώς η υπογραφή συμφωνίας που υπογράφηκε μεταξύ της Air France, της KLM και της Sky Express, ενδυναμώνει την εμπορική συνεργασία μεταξύ Παρισιού, Αμστερνταμ και των ελληνικών νησιών, μέσα από ένα συντονισμένο σύστημα πωλήσεων.

Ερωτηθείς σχετικά από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο δήμαρχος Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος υπογράμμισε ότι «η συνεργασία είναι σημαντική και θα ωφελήσει παράλληλα τη Σκιάθο διότι ενώ έχει επαφή με πολλές χώρες του εξωτερικού, με πολλά αεροδρόμια ευρωπαϊκών πόλεων, δεν είχε μέχρι τώρα με το Παρίσι».

Με τη νέα συμφωνία που υπογράφηκε ανοίγει ο δρόμος για συντονισμένες αφίξεις Γάλλων τουριστών στο νησί και τις Βόρειες Σποράδες γενικότερα, οι οποίοι μέχρι σήμερα ταξίδευαν μεμονωμένα με την Aegean κυρίως. «Η συμφωνία είναι ευνοϊκή και για την Sky Express, αλλά και τη Σκιάθο», είπε ο κ. Πρεβεζάνος.

Οι Γάλλοι τουρίστες, που θα ταξιδεύουν πλέον στην Ελλάδα με την επιθυμία να γνωρίσουν τη Σκιάθο και τα υπόλοιπα νησιά, θα φτάνουν στον προορισμό τους με την Sky Express μέσω Αθήνας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους επιβάτες της KLM από το Αμστερνταμ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου