ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αίτημα να ανοίξει πάλι η υπόθεση της 39χρονης σεφ

αίτημα-να-ανοίξει-πάλι-η-υπόθεση-της-39χ-561322

Ο γαμπρός της Σόνιας Αρμακόλα υποστηρίζει ότι έχει νέα στοιχεία, που χρήζουν διερεύνησης

Αίτημα να ανοίξει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου της 39χρονης Σόνιας Αρμακόλα η οποία έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2015 στο Νοσοκομείο Βόλου μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Σκιάθο, κατέθεσε στην Εισαγγελία Βόλου η οικογένεια της άτυχης σεφ. Οπως υποστηρίζει, στη διάθεση της οικογένειας υπάρχουν νέα στοιχεία που χρήζουν διερεύνησης.

Εισαγγελικός λειτουργός ερευνά σύμφωνα με πληροφορίες αν συντρέχουν όντως λόγοι για να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης, η οποία είχε τεθεί στο αρχείο.

Τον περασμένο Οκτώβριο η προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελλόμενη ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε βάρος της 39χρονης μπήκε στο αρχείο, καθώς κρίθηκε ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας και τις καταθέσεις που ελήφθησαν δεν τελέστηκε κάποιο αξιόποινο αδίκημα με δόλο.

Στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου δικαζόταν ο οδηγός τη μοτοσικλέτας, στην οποία η σεφ ήταν συνεπιβάτιδα τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου, όταν σημειώθηκε το τροχαίο στη Σκιάθο. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου που εξέτασε την υπόθεση είχε κρίνει ένοχο τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από αμέλεια και τον είχε καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης τριών ετών.

Ωστόσο η οικογένεια της Σόνιας Αρμακόλα, που εξακολουθεί να πιστεύει ότι κάτι άλλο είχε συμβεί, ζητά να ανοίξει και πάλι ο φάκελος για να προσκομίσει νέα στοιχεία. Το αίτημα κατέθεσε ο γαμπρός της άτυχης σεφ. Σημειώνεται ότι η οικογένεια υποστήριζε ότι ο τραυματισμός της άτυχης γυναίκας στο κεφάλι προκλήθηκε από χτύπημα από θλων όργανο και όχι από πτώση στο οδόστρωμα. Μάλιστα, είχε αναθέσει σε ιδιώτη ερευνητή να κάνει έρευνες στο νησί.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου